בפנייה אלי ביקשה מיכל, מנהלת השיווק של גליל, להדגיש את הקשר ההדוק בין המטעים והגידולים בשטח למוצר הסופי המחכה ללקוח בדוכני הפירות. ללוות את התהליכים שעוברים הליצ'י, האבוקדו, הבננה וחבריהם תוך דגש על הטכנולוגיה והמיכון הנמצאים מאחורי הקלעים של כל התהליך.
פייר- למרות שאבא שלי היה חקלאי בדם וגידל קיווי, תפוחים ואבוקדו, הופתעתי מהטכנולוגיה המורכבת, מתהליכי המיון האריזה המתקדמים ומקווי הייצור היפהפיים שעשו לי חשק לתפוס אותם משלל זוויות צילום מעניינות.